DUURZAAMHEID

Wonen aan de rand van het polderlandschap? Het kan in Triomf. Deze complete woningen zijn helemaal op de toekomst voorbereid dankzij duurzame installaties.

VOORDELEN

Duurzaam

Gasloos en energieneutraal

Comfortabel

Gelijkmatig klimaat met vloerverwarming en -koeling

Extra ruimte

Door vloerverwarming en -koeling zijn radiatoren in huis niet langer nodig

Energie

Een lage energierekening

ENERGIENEUTRALE WONING

De woningen in Triomf beschikken over een EPC van 0,0 of lager en zijn daarmee energieneutraal. Wettelijk geldt dat de EPC-waarde niet hoger mag zijn dan 0,4. Onze woningen zijn voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en -koeling, triple-glas, een douche-wtw en balansventilatie.* De zonnepanelen op het dak wekken voldoende energie op om te verwarmen en ventileren. Hierdoor heb je alleen nog een energierekening voor het huishoudelijk energieverbruik zoals de wasmachine, koelkast en televisie.

ENERGIENEUTRALE WONING

* In de basis is ervoor gekozen dat je een deel van de energiebesparende voorzieningen in de woning huurt. Je kunt dit ook kopen. Wat in jouw geval het slimste is nemen de hypotheekspecialisten van NEXTHome graag met je door.

ENERGIESYSTEEM

De woningen in Triomf zijn gasloos en energieneutraal. In plaats van gebruik te maken van gas, gebruiken wij een bodemwarmtepomp die warmte en koude uit de bodem onder de woning onttrekt. De bodemwarmtepomp zorgt ervoor dat de vloerverwarming en -koeling door heel het huis op de juiste temperatuur wordt gebracht. Ook het tapwater wordt middels de warmtepomp verwarmd. Dit uitgekiende klimaatsysteem zorgt voor een gelijkmatige warmte, dag in dag uit. De bodemwarmtepomp kiest geheel automatisch voor verwarmen of koelen. Dit is afhankelijk van de gewenste temperatuur in huis.

ENERGIESYSTEEM

HOE WERKT EEN BODEMWARMTEPOMP?

MELD JE AAN

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Triomf? Meld je aan.

Aanmelden