COMPLETE WONING

Welkom THUIS, dé plek waar alles samenkomt. Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat jouw nieuwe huis als een echte thuis gaat voelen. In Triomf koop je een complete woning die je volledig naar wens kunt samenstellen bij Showroom THUIS van Dura Vermeer. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

PROEF VANUIT HUIS DE SFEER VAN SHOWROOM THUIS

SIEMATIC KEUKEN

Het vormgeven van je nieuwe thuis kan tijdrovend en soms zelfs overweldigend zijn: er valt ook zó veel te kiezen. Zeker als het om de keuken gaat. De woning wordt inclusief SieMatic keuken aangeboden die in basis al erg luxe is met de volgende Siemens inbouwapparatuur: combimagnetron, koelkast met vriesvak, afzuigkap, inductiekookplaat en een vaatwasser.

Bekijk basisbrochures
SIEMATIC KEUKEN

COMPLETE BADKAMER EN TOILET

Bij projecten van Dura Vermeer zijn de woningen uitgerust inclusief sanitair en tegelwerk, dat in de basis al hoogwaardig is. De badkamers zijn volledig afgewerkt en compleet met zelfs een wastafelmeubel en een douchewand. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van materialen van gerenommeerde merken: wastafels en toiletten van Villeroy & Boch en de (meng)kranen en handdouches van Hans Grohe.

Bekijk basisbrochures
 COMPLETE BADKAMER EN TOILET

UPGRADE MOGELIJKHEDEN

Bekijk binnenkort ook de upgradebrochure met enkele mogelijkheden voor het uitbreiden van de keuken en badkamer. Daarnaast kun je optioneel ook kiezen voor inbouwkasten, gordijnen, wand- en vloerafwerking. Dit noemen we Ready 2 Move in. Dit betekent dat je dan alleen nog maar de meubels neer hoeft te zetten en je kunt heerlijk wonen. Maak je persoonlijke keuzes via onze eigen showroom THUIS. Zo hoef je niet met allerlei verschillende partijen om de tafel. Dat scheelt een hoop extra kosten, tijd en geregel.

UPGRADE MOGELIJKHEDEN

Showroom THUIS

Ready 2 Move in

Kies optioneel voor onder andere wand- en vloerafwerking, inbouwkasten en gordijnen.

Nieuwe showroom

Sinds de zomer 2020 is de splinternieuwe showroom THUIS opgeleverd

Veel keuze opties

In showroom THUIS is er veel keuze om jouw droomwoning samen te stellen.

MELD JE AAN

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Triomf? Meld je aan.

Aanmelden