28 januari 2021

VERKOOPCOÖRDINATOR AAN HET WOORD

Als één van de Verkoopcoördinatoren bij Dura Vermeer is Sheila Kuyvenhoven een belangrijk aanspreekpunt voor iedereen die belangstelling heeft in Triomf. De werkzaamheden van een Verkoopcoördinator zijn vergelijkbaar met die van een makelaar. Samen met Ooms makelaars begeleidt Sheila de kopers van een woning in Triomf in het aankoopproces. Verkoopdocumentatie, de procedure, eventuele vragen, Sheila helpt je graag. Want in het hele aankoopproces komt er veel op je pad als koper. Samen proberen wij dit zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.

VERKOOPCOÖRDINATOR AAN HET WOORD

Sheila, kun je ons vertellen vanaf welk moment een Verkoopcoördinator in beeld komt bij een project?

Ja zeker! Zodra we starten met de verkoop van een project ben ik al in beeld. We helpen geïnteresseerden aan de juiste informatie, zodat ze zichzelf kunnen inschrijven voor een project. Op het moment dat je een reservering of een optie hebt op een woning, dan zijn wij je aanspreekpunt tot de koop- en aannemingsovereenkomst is getekend.  Bij voorkeur schuiven wij zo vroeg mogelijk aan in het ontwikkelproces. En we volgen het hele traject voordat we in verkoop gaan. Op deze manier leren wij het project goed kennen en kunnen we onze kopers optimaal adviseren. 

Sheila, kun je ons vertellen vanaf welk moment een Verkoopcoördinator in beeld komt bij een project?

Wat maakt project Triomf voor jou speciaal?

Ik vind het erg mooi om te zien hoe de wijk Esse Zoom zich heeft ontwikkeld. Er staat al een hele volwassen woonwijk. Met de aankoop van één van de woningen in Triomf, koop je één van de laatste woningen in de wijk. Echt een kers op de taart! De interesse voor het project was weer overweldigend en bijna alle woningen waren gelijk gereserveerd. De kopers zijn super enthousiast en dat maakt ons werk extra leuk!

Wat zou je de kopers van Triomf mee willen geven?

Een huis kopen is een hele leuke, en ook drukke periode. Er komt een hoop op je af en je moet veel keuzes maken. Ik hoop dat onze kopers genieten van het proces, het kiezen van de opties en uiteindelijk het zien opbouwen van je nieuwe thuis. Want dat blijft een unieke ervaring.

Hoe ervaar jij in deze tijd het digitale contact met kopers van Triomf?

Om in deze tijd een veilige situatie voor ons en onze kopers te creëren, worden veel gesprekken digitaal gevoerd. We zijn blij dat de verkoop door kan gaan. Natuurlijk is het wel een beetje anders dan een afspraak op kantoor. We missen vooral de gezelligheid van samen een kopje koffie drinken. Gelukkig geven veel van onze klanten aan dat het ook een stukje gemak en flexibiliteit met zich meebrengt. 

Inmiddels hebben we de ervaring om zelfs de start bouw digitaal met jullie te delen. We worden steeds creatiever en kopers weten elkaar inmiddels sneller te vinden via Facebook. De wereld veranderd en wij doen gewoon mee!