19 november 2020

ONTDEK JE MAANDLAST

Ruim, ontspannen en landelijk wonen in een woning die is gebouwd met het vakmanschap van vroeger, maar is uitgerust met het comfort van nu. Het kan in Triomf! 32 riante woningen die zijn opgezet in oud-Hollandse stijl met pittoreske elementen en bijzondere gevelvormen. Wat voor maandlast hoort bij zo'n riante woning? Ga naar onze interactieve kavelkaart op de website en klik op jouw favoriete woning. Ontdek vervolgens je maandlast via de maandlastencalculator.

ONTDEK JE MAANDLAST

NEXTHome

Kopers en potentiële kopers van een woning in Triomf kunnen profiteren van de kennis en mogelijkheden van de hypotheekspecialisten van NEXTHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. De woningen in Esse Zoom worden duurzaam gebouwd, wat je als koper recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek. Wist je dat de basisrente van de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos nog nooit zo laag was (20-jaars basisrente 1,35%)? Vraag nu een Oriëntatiegesprek aan met NEXTHome door te bellen naar 0186-745772. De Oriëntatiegesprekken worden ingepland van 25 november tot 9 december 2020.

Digitaal verkoopproces | Pre-sale 8 december

We beginnen het digitale verkoopproces met een Pre-sale op 8 december 2020. Op dat moment kunnen we al veel informatie met je delen, echter zijn nog niet alle contractstukken gereed. Voor mensen die graag in Triomf willen wonen, maken we het alvast mogelijk om een woning te reserveren (tegen een borg). Je blijft dan niet maanden in onzekerheid. Bekijk het aankoopproces.

Tijdlijn (2)